#Cleafstudio

#Cleafstudio

Η Cleaf δημιουργεί επιφάνειες μόνο μέσα απο έρευνα και πειραματισμό.

Με πολλά διεθνή βραβεία για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας και πρωτότυπου σχεδιασμού, η Cleaf μας φέρνει πιο κοντά σε έναν κόσμο μοναδικής αισθητικής.

Υπέροχα χρώματα μηδενικής αντανάκλασης, ξύλινες υφές που αντιγράφουν την φύση και φουτουριστικές επιφάνειες μας δείχνουν μια καινούργια κατεύθυνση στην εσωτερική διακόσμηση.

Το μέλλον είναι εδώ.

Σχεδιάζοντας με την EGGER

Σχεδιάζοντας με την EGGER

Όλοι γνωρίζουμε πως η ζήτηση για ενιαίους χώρους αυξάνεται.

Η πολύ-λειτουργική διαβίωση μιας οικογένειας δημιουργεί την ανάγκη για την επίτευξη μιας αρμονικής σχεδίασης.

Η EGGER με τους καταλόγους διακόσμησης και τα πολλαπλά προϊόντα της, δίνει στα χέρια του σχεδιαστή εκείνο το επιθυμητό στοιχείο για τον συνδυασμό της κουζίνας με την υπόλοιπη επίπλωση του σπιτιού.

Η δυναμική παρουσία της EGGER στην παγκόσμια αγορά, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα αυθεντικό στυλ χωρίς να ξεπεράσουμε τον προϋπολογισμό μας.

Φωτίζουμε την καινούργια μας κουζίνα.

Φωτίζουμε την καινούργια μας κουζίνα.

Ο τεχνητός φωτισμός είναι απαραίτητος στην καθημερινή μας ζωή. Στην καινούργια μας κουζίνα είναι πολύ σημαντικό να σκεφτούμε τους χώρους εργασίας που χρειάζονται φώς.

Η προετοιμασία των γευμάτων, αλλά και η καθημερινή συντήρηση των επίπλων μας χρειάζεται έναν πιο ειδικό φωτισμό.

Όμως δεν σταματάμε εκεί.

Δημιουργούμε έναν όμορφο διακοσμητικό φωτισμό που θα επηρεάζει θετικά τις όμορφες στιγμές που καθημερινά ζει μια οικογένεια στον χώρο της κουζίνας.

Έξυπνη τεχνολογία για έπιπλα κουζίνας

Έξυπνη τεχνολογία για έπιπλα κουζίνας

Η καινούργια μας κουζίνα πρέπει να είναι λειτουργική και άνετη. Η καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων, αλλά και οι στιγμές χαλάρωσης της οικογένειας, απαιτούν την χρήση έξυπνων και αθόρυβων μηχανισμών.

Εταιρείες που ερευνούν και εξελίσσουν την τεχνολογία επίπλων όπως η Hettich, η Blum και η Grass με τις καινοτόμες λύσεις και προτάσεις τους, μας υποστηρίζουν συνεχώς με τα ποιοτικά τους προϊόντα στην υλοποίηση της καινούργιας μας κουζίνας.

Η τεχνολογία των εξαρτημάτων σήμερα, μας δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσουμε αρμονικές λύσεις σε μικρούς χώρους, αλλά και να δώσουμε την επιθυμητή λύση για αισθητική και πρωτοτυπία.